Dosent əvəzi İskəndərova Tünzalə Həsən qizinin Şəhər İctimaiyyəti üçün açıq dərsi keçirildi.

Ekologiya və təbiəti mühafizə kafedrasinin dosent əvəzi İskəndərova Tünzalə Həsən qizinin 14 noyabr 2016-ci il tarixdə Ekologiya ixtisasi tələbələrinə “Bitki aləminin ekoloji problemləri, səmərəli istifadəsi və mühafizəsi” mövzusunda şəhər ictimaiyyəti üçün açiq dərsi keçirildi. Açıq dərsdə Universitet üzrə baş müşavir Asif Cavadov, YAP-ın GDU ərazi ilk partiya təşkilatının sədri, dosent Cavid Bağırzadə, fakültə dekanı İsfəndiyar Alverdiyev, Ekologiya və təbiəti mühafizə kafedrasinin müdiri professor əvəzi Sevda Əhmədova, kafedranın əməkdaşarından Dosent Tərlan Əslibəyova, baş müəllim Gültəkin Qasımova, müəllim Sevda Əhmədova, Botanika kafedrasının müdiri, əməkdar elm xadimi, professor Vaqif Novruzov, kafedra əməkdaşlarından dosent Zilxumar İsmayılova, dosent Aynur Bayramova və daşqaları iştirak etdilər.

Bununl yanaşı açıq dərsdə iştirak etmək üçün təklif buyurmuş qonaqlar da iştirak etdilər. Bunlardan Goranboy rayonu “Ekoloji Tərbiyə və Təcrübəçilik Məktəbi”nin direktoru Aytən Əliyeva və müavini Vəfa Muradova, ADAU-nun Ekalogiya kafedrasının müdiri, dosent Musa Bayramov və başqaları da iştirak etdilər.