Ekologiya və təbiəti mühafizə kafedrasının dosenti a.ü.f.d. Qasımova Fərqanə Nəriman qızının açıq dərsi

Ekologiya və təbiəti mühafizə kafedrasının dosenti a.ü.f.d. Qasımova Fərqanə Nəriman qızının Ekologiya mühəndisliyi  ixtisasının II kurs tələbələrinə “Azərbaycanda melioriasiyanın ekoloji problemləri” mövzusunda açıq dərsi keçirilmişdir. Müəllimin bütün sənədləri qaydasında idi. Açıq dərs müasir təlim metodlarından istifadə olunmaqla  tədris olundu. Dərsdə  prof. S.Əhmədova, dos.əvəzi N.Nəsirova, dos.əvəzi T.İsgəndərova, b/m. Z.Ələkbərova, b/m.G.Qasımova və müəl. S.Cəfərova iştirak etdilər. Sonda müəllimlər yekun qərara gələrək F.Qasımovanın keçdiyi mühazirənin əla qiymətləndirilməsini məsləhət gördülər.