Botanika kafedrasının dosenti A.A.Bayramovanın açıq dərsi keçirilmişdir.

Botanika kafedrasının dosenti Aynur Akif qızı Bayramovanın “İbtidai bitkilər” fənnindən “Ali göbələklər” mövzusunda biologiya və biologiya müəllimliyi ixtisasları üzrə açıq dərsi keçirilmişdir.

Dərsdə ali göbələklərin sinifləri, çoxalması, təbiətdə yayılması və təsərrüfat əhəmiyyəti haqqında geniş məlumat verilmişdir.

Açıq dərsdə Botanika kafedrasının müdiri, prof. Vaqif Novruzov, dos. Mirzə Həsənov, dos. Məhəmmədiyyə Qazıyev, Fakültə üzrə açıq dərslərə nəzarət komitəsinin sədri Murad Vəliyev və kafedranın digər əməkdaşları iştirak etmişlər.

1 comment on “Botanika kafedrasının dosenti A.A.Bayramovanın açıq dərsi keçirilmişdir.”

1. İlqar Zeynalov Cavabla

Salam tebrik edirem Aynur !Uğurlarına sevinirem!sene yeni uğurlar ve aile seadeti arzu edirem! Belke xatırladın telebe yoldaşın Nübar

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir