Əməkdaşlarımız Türkiyənin Antalya şəhərinin Pamukkale Universitetində Beynəlxalq konfransda

11

“SEAB-2016. Avrasiyada Biomüxtəliflik” mövzusunda Türkiyənin Antalya şəhəri Pamukkale Universitetində may ayının 23-dən 27-dək Beynəlxalq simpozium keçirilmişdir.

111

Simpoziumu AMEA Dendrologiya İnstitutu, Türkiyənin Pamukkale Universiteti, Belarus Dövlət Universiteti, Al-Farabi Qazaxıstan Milli Universiteti, Qazaxıstan Bitki Biologiya və Biotexnologiya İnstitutu, Qazaxıstan Respublikası Təhsil və Elm Nazirliyinin Elm Komitəsi və Rusiya Dövlət Aqrar Universiteti iştirak edirlər..
“SEAB–2016. Avrasiyada Biomüxtəliflik” simpoziumu çərçivəsində Türkiyənin Antalya şəhərində keçiriləcək “Expo 2016” (muzeylər, bağçalar və botanika bağlarının sərgisi) adlı sərgilərə baxış keçirilmişdir.
Konfransda 100-dən artıq elmi əməkdaş təqdimatla çıxış etmişdir.
“SEAB–2016. Avrasiyada Biomüxtəliflik” simpoziumunda Gəncə Dövlət Unmiversitetini Ekologiya kafedrasının müdir prof.əvəzi Sevda Əhmədova, Botanika kafedrasının dosenti Zilxumar İsmayılova, dissertant Səbinə Axundova təmsil etmişdir. Onların məruzələri maraqla dinlənilmiş və SERTİFİKATLARA layiq görülmüşdür.