GƏNCƏ DÖVLƏT UNİVERSİTETİNİN STARTAP KOMANDASI STARTAP GÜNLƏRİ YARIŞMASININ QALİBİ OLUB!!!

17 -18 may 2019-cu il tarixdə Gəncədə Startap Günləri təşkil olunub. 2 gün davam edən tədbirdə Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti, Gəncə Dövlət Universiteti və Azərbaycan Texnologiya Universitetinin tələbələri iştirak ediblər. Yarışda iştirak edən Gəncə Dövlət Universitetinin Biologiya-Kimya fakültəsinin tələbələrindən ibarət startap komandası 1-ci yerə layiq görülüb.

Qeyd edək ki Startap Günləri Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Vətəndaşlara Xidmət və Sosial İnnovasiyalar üzrə Dövlət Agentliynin dəstəyi ilə Startap Azərbaycan-ın təşkilatçılığı ilə keçirilir. Layihəyə Azərbaycan Beynəlxalq Bankı və SİNAM şirkəti dəstək verir.