açıq dərs

Kimya kafedrasının dosenti İbrahimli Sahil İsa oğlunun Kimya müəllimliyi ixtisasının II kurs tələbələrinə Üzvi sintezin nəzəri əsasları fənnindən “Karbon turşuları və onların funksional əvəzli törəmələrində Sn reaksiyaları” mövzusunda açıq dərsi olmuşdur. Açıq dərsdə dekan prof.İ.Alverdiyev, dekan müavini fəxri prof.M.Həsənov, kafedra müdiri dosent A.Məmmədova, k.ü.f.d. b/m. V.Abbasova iştirak etdilər. Açıq dərs S.İbrahimlinin auditoriyaya əvvəlki mövzularla yeni mövzu arasındakı əlaqələndirici suallarla müraciət etməsi ilə başladı. Sualların cavablandırılmasında auditoriyaya yüksək aktivlik nümayiş etdirildi. Açıq dərs mövzunun tələbələr tərəfindən müəllim tərəfindən tərtib olunmuş test tapşırıqlarının yerinə yetirilməsi və qiymətləndirilməsi ilə yekunlaşdı.