FAKÜLTƏMİZİN ƏMƏKDAŞLARI NAXÇIVANDA BEYNƏLXALQ ELMİ KONFRANSDA İŞTİRAK ETDİLƏR

Naxçıvan Muxtar Respublikasında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Səlahiyyətli Nümayəndəliyi, Azərbaycan Respublikası Elm və Təhsil Nazirliyi, Naxçıvan Dövlət Universiteti, Elm və Təhsil Nazirliyi Botanika İnstitutu və Azərbaycan Botaniklər Cəmiyyəti İctimai Birliyinin birgə təşkilatçılığı ilə “Biomüxtəlifliyin dayanıqlığının təmin edilməsində yeni çağırışlar (COP29) -Yaşıl dünya və insan sağlamlığı” mövzusunda elmi-praktiki konfrans keçirilib. COP29 və Yaşıl Dünya Naminə Həmrəylik İlinə həsr olunan elmi-praktiki konfransda Azərbaycanda təbii sərvətlərin, eləcə də biomüxtəlifliyin qorunması, yaşıllaşdırma proqramlarının gerçəkləşdirilməsi sahəsində görülən işlər və qarşıda duran vəzifər barədə çıxışlar dinlənilib. konfransda Ekologiya və təbiəti mühafizə kafedrasının müdiri, biologiya elmləri doktoru, professor Sevda Əhmədova, Botanika kafedrasının professoru,  biologiya elmləri doktoru Aynur Bayramova, biologiya üzrə fəlsəfə doktorları- dosent Yeganə Aslanova, dosent Ramidə Quliyeva və Fidan İsayeva da iştirak ediblər. Əməkdaşların müxtəlif mövzularda məruzələri dinlənilib.