Fakültənin tələbəsi Ağayev Bəxtiyar İlqar oğlu Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində keçirilən “Gənc Alim və Tədqiqatçıların 7-ci qrant layihələr müsabiqəsi“ndə iştirak etmişdir

Mikrobiologiya institunun elmi işçisi Bağırova Tamara İlqar qızı Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin Biologiya kafedrasinda 22-26 aprel 2024-cü il tarixində dos.Qazıyev Arif Tofiq oğlu , dos. b.ü.f.d. Qasımova Mehparə İbrahim qızı, dos. Nagıyeva Sevil Ehtibar qızı, b.m. Əllaf Şayan Səyyid Əli Səyyid Mohəmməd oğlu, assistent Rəhimli Əvəz Faiq oğlu, Ağayev Bəxtiyar İlqar oğlu ilə birlikdə “Gənc Alim və Tədqiqatçıların 7-ci qrant layihələr müsabiqəsi”nin “Çirkli suların təmizlənməsində neftlə çirklənmiş torpaqlardan ayrılan lipolitik aktivliyə malik göbələklərdən istifadənin elmi-metodiki əsaslarının hazırlanması” mövzusunda nəzəri müzakirə apararaq , “Tullanti sularinda mikrob biokütləsinin və biodeqradasiya potensialinin təyini“ mövzusunda praktiki işləri birlikdə yerinə yetirmişlər.